diumenge, 22 de novembre del 2009

WINDOWS MOVIE MAKER

Obrim el programa Widows Movie Maker que és un porgrama que ve predeterminat a l'ordinador ja que es un programa de windows

Obrirem el vídeo que ens hem descarregat prèviament del Youtube amb el format de wmv, el pujem al programa i ja el podem editar.

Aquest programa es mol facil d'utilitzar ja que et va donan els passos ell mateix, es una forma rápida i facil de fer un video, el que porta mes feina és la recollida d'imatges i coses que vulguis afegir.

He preferit fer un recordatori d'un escrit molt important per mi .Es un regalar d'una persona molt especial a la meva vida, he pensat que millor posaria una petita presentació a partir d'un escrit que hem van fer.





Tots els meus agraïments a Ester Avalos que desde petites ha estat al meu costat i en aquests moments que passen a la vida crec que un petit reconeixement estaría be.

Captura de videos !

A l'ultima classe TIC , vam aprendre a descarregar-nos vídeos del Youtube
Per fer-ho vam seguir les seguents instruccions:
  • primer de tot, ens vam descarregar el programa Downloadhelper (però és necessari utilitzar el navegador Firefox).
  • Després, podem buscar el vídeo que ens agradi i descarregar-lo.
  • Tot seguit anem a l'opció d'eines-downloadhelper ( les tres boletes que donen voltes)
  • I en no res tindrem el vídeo descarregat al nostre PC.
Si volem utilitzar el vídeo descarregat per crear el nostre, hem de canviar-lo de format perquè el Windows Movie Maker no accepta els fitxers " flv".


Aqui deixo reflexat un video, es l'exercici final de acroesport de quan estudiaba al Joan XXIII.



dijous, 5 de novembre del 2009

Power Point

A la sessió d'avui hem treballar la diferència entre un Power Point ben fet i un Power Point fet malament. La diferència entre els dos Powers Points és molt senzilla:

Presentació del Power Point ben fet: informació concreta, paraules claus que ajudin a enrecordar-se a la persona a l'hora de parlar del tema escollit, colors clars ...

Presentació del Power Point malament: massa informació, colors agressius, utilització de diferents colors en una diapositiva, abusament d'imatges o d'animacions ....


Al meu grup li a tocat fer un Power Point malament: